Publisert

Ny pod: Om læring og mestring der folk bor

Hvordan få til gode tilbud der folk bor? I denne pod-episoden får du møte én som har erfaring med nyetablering av lærings- og mestringsvirksomhet i kommunen.

Anita Røyneberg Alvheim

Denne gangen er det Anita Røyneberg Alvheim som er gjest i studio hos Hilde i Spor av mestring. Anita er en erfaren pedagog og formidler med bakgrunn innen folkehelsearbeid. I podkasten deler hun erfaringer fra prosessen med å utvikle og å sette i drift et interkommunalt frisklivs- og mestringssenter. Betydningen av forankring, felles helsepedagogisk kompetanseheving og det å tørre å ta utgangspunkt i lokale ressurser og styrker er noe av det Anita trekker frem. Hun snakker også om fordeler og utfordringer med reell brukermedvirkning.

Her kan du lytte til episode 11: Om læring og mestring der folk bor

Om Spor av mestring

Spor av mestring er en podkast om mestring og menneskemøter i helsetjenesten. I podkasten møter du erfarne brukerrepresentanter og fagpersoner i samtale med spesialrådgiver Hilde Blindheim Børve. Du får høre historier og erfaringer fra mennesker med ulik bakgrunn, kompetanse og innsikt, som forteller om mestring i ulike sammenhenger. Podkasten driftes av Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH). Produksjon og musikk er ved Hans-Erik Zweidorff.

Her finner du Spor av mestring

Du finner podkasten der du vanligvis lytter til podkaster. Søk etter Spor av mestring eller klikk deg direkte inn via lenkene under:

 

Tidligere podkast-episoder:

 

 

 

  • Publisert: 17. juni 2022.
  • Sist oppdatert: 21. august 2023.