Anita Røyneberg Alvheim


– spesialrådgjevar

Mobil: (+47) 48 22 22 85

E-post: anita[at]mestring.no

(Husk å bytte ut [at] med @ når du sender e-post.)

Fokusområder: Helsepedagogikk

Utviklingsarbeid:

Anita har lang erfaring med utviklingsarbeid. Ho har mellom anna utvikla og etablert eit kommunalt frisklivs- og meistringssenter (i Øygarden kommune) og var med i etableringa av eit kommunalt nettverk for samhandling innan læring og meistring (som var eit samarbeid mellom Helse Bergen, Haraldsplass Diakonale Sykehus og 24 kommunar i Hordaland).

Anita har mykje erfaring med undervisning og formidling til ulike målgrupper.

Bakgrunn

Anita har erfaring med arbeid innan friskliv og meistring, både med å utvikle og drive tilbod knytt til levevanar og langvarige helseutfordringar.

Anita har arbeidd som førsteamanuensis ved Høgskolen på Vestlandet og undervist studentar i lærarutdanninga og bachelorstudiet i folkehelsearbeid med vekt på kosthald og fysisk aktivitet. Frå arbeidet ved høgskulen har ho med seg mykje erfaring med digital undervisning og bruk av digitale ressursar og verktøy.

Anita har og arbeidd med å leggje til rette for meir forsking saman med kommunane og gjere kommunane i stand til å bidra og delta aktivt i forskingssamarbeid.

Anita Alvheim har ein doktorgrad i ernæring og har mellom anna forska på innhald av næringsstoffer i sjømat ved Havforskingsinstituttet.

Fyll ut skjemaet for å stille oss spørsmål, komme med innspill eller kommentarer. Vi svarer vanligvis i løpet av en arbeidsuke. Din tilbakemelding bidrar til at vi kan fortsette å forbedre innholdet på nettsiden vår.

"*" obligatorisk felt

  • Publisert: 5. april 2022.
  • Sist oppdatert: 6. april 2022.