Publisert

Ny pod: Samtale med pionér Liv Hopen

Liv Hopen tror at lærings- og mestringsvirksomheten blir stadig mer viktig i tiden fremover, både for å få til et mer bærekraftig helsevesen og for å bidra til myndighetenes satsing på helsekompetanse i befolkningen. En ny pod-episode ligger nå ute.

Liv Hopen i studio

I episode 7 hører du Liv Hopen, en pionér innen lærings- og mestringsfeltet, i samtale med programleder Hilde Blindheim Børve. Liv var med den gangen det hele startet opp for 25 år siden og har hatt en sentral rolle i utviklingen av lærings- og mestringssentrene i Norge. Hun bidrar i dag som likeperson og brukerrepresentant ved Diakonhjemmet sykehus. Hør henne fortelle om oppstarten av feltet og hva hun tror blir viktig fremover for lærings- og mestringsvirksomheten.

Her kan du lytte til episode 7: Samtale med pionér Liv Hopen

Om Spor av mestring

Spor av mestring er en podkast om mestring og menneskemøter i helsetjenesten. I podkasten møter du erfarne brukerrepresentanter og fagpersoner i samtale med spesialrådgiver Hilde Blindheim Børve. Du får høre historier og erfaringer fra mennesker med ulik bakgrunn, kompetanse og innsikt, som forteller om mestring i ulike sammenhenger. Podkasten driftes av Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH). Produksjon og musikk er ved Hans-Erik Zweidorff.

Her finner du Spor av mestring

Du finner podkasten der du vanligvis lytter til podkaster. Søk etter Spor av mestring eller klikk deg direkte inn via lenkene under:

 

Aktuelle saker:

Bilde: Pixabay.com

  • Publisert: 6. april 2022.
  • Sist oppdatert: 30. juni 2023.