Publisert

– Vi har brukt veldig mye tid sammen

Hva legger vi i et godt samarbeid mellom fagperson og erfaren brukerrepresentant? Er det noen suksessfaktorer som må være på plass for å lykkes med dette? Nå er fjerde episode av Spor av mestring ute.

I episode 4 samtaler programleder Hilde Blindheim Børve og erfaringskonsulent Torild Hille Lokøen om sitt samarbeid gjennom mange år. De har begge bidratt i utvikling av tilbud og samarbeidet som kursledere, både i helsepedagogiske kurs og på pasientkurs. I sin prat kommer de blant annet innom viktigheten av å ivareta en brukerrepresentants behov før, under og etter et innlegg. Tillit, respekt og investering i tid er viktige stikkord for deres samarbeid.

Du kan lytte til episode 4 her:

Du må godta statistics cookies for å kunne se dette innholdet.

Eller klikke deg direkte inn på episoden i Soundcloud: EP 04 Hvordan kan vi samarbeide med fag- og erfaringskompetanse

Om Spor av mestring

Hilde Blindheim Børve leder podkasten «Spor av mestring». Foto: Maren Blindheim Børve

I denne podkasten vil du møte mennesker med ulik bakgrunn, kompetanse og innsikt som forteller om veien til mestring i ulike sammenhenger. Det er vår spesialrådgiver Hilde Blindheim Børve som samtaler med erfarne brukerrepresentanter og fagpersoner i Spor av mestring. I de fem første episodene er det erfaringskonsulent Torild Hille Lokøen som er på besøk i studio hos Hilde.

Her finner du Spor av mestring

Du finner podkasten der du vanligvis lytter til podkaster. Søk etter Spor av mestring eller klikk deg direkte inn via lenkene under:

 

Aktuelle saker:

  • Publisert: 27. januar 2022.
  • Sist oppdatert: 21. august 2023.