Publisert

Fra pasient til erfaren brukerrepresentant

Hvordan er det å sjonglere flere hatter samtidig som både pasient og brukerrepresentant? Rett før jul lanserte NK LMH podkasten Spor av mestring. Nå er tredje episode ute.

Hilde Blindheim Børve leder podkasten «Spor av mestring». Foto: Maren Blindheim Børve

I episode 3 hører vi programleder Hilde Blindheim Børve i samtale med erfaringskonsulent Torild Hille Lokøen. Her beskriver Torild sin reise fra pasient til brukerrepresentant i ulike settinger. Hun forteller blant annet om hvordan det er å møte de samme fagpersonene i et øyeblikk som pasient og i det neste som erfaren bruker og medkursleder på et lærings- og mestringstilbud. Betydningen av å være bevisst hvilken hatt man har på til enhver tid, blir løftet frem spesielt.

Her kan du lytte til episode 3: Fra pasient til erfaren brukerrepresentant

Om Spor av mestring

I denne podkasten vil du møte mennesker med ulik bakgrunn, kompetanse og innsikt som forteller om veien til mestring i ulike sammenhenger. Det er vår spesialrådgiver Hilde Blindheim Børve som samtaler med erfarne brukerrepresentanter og fagpersoner i Spor av mestring. I de fem første episodene er det erfaringskonsulent Torild Hille Lokøen som er på besøk i studio hos Hilde.

Her finner du Spor av mestring

Du finner podkasten der du vanligvis lytter til podkaster. Søk etter Spor av mestring eller klikk deg direkte inn via lenkene under:

 

Aktuelle saker:

  • Publisert: 12. januar 2022.
  • Sist oppdatert: 21. desember 2022.