Ellen Østberg

 Ellen Østberg–prosjektleder

E-post: ellen.ostberg[at]diakonsyk.no

( Husk å bytte ut [at] med @ for å få sendt e-posten dersom du klikker på e-postadressene våre under når du skal sende e-post til oss. )

 

Prosjektleder for SMIL, Ellen Østberg, har avsluttet ett toårige engasjement hos NK LMH, men fortsetter å være en ressursperson tilknyttet NK LMH på timesbasis. Vi vil dermed nyte godt av Ellens kompetanse i SMIL-sammenheng også i det videre.

Bakgrunn

Fast ansatt på Diakonhjemmet sykehus, DPS Vinderen. Lang erfaring fra akuttpsykiatri og rusbehandling, samt arbeid med pasienters pårørende, både voksne og barn. Klinisk sosionom med videreutdanning i tverrfaglig psykisk helsearbeid ved Diakonhjemmets etter- og videreutdanning. 3-årig kurs i gruppepsykoterapi ved Institutt for gruppeanalyse. Etterutdanning om «Barn og unge i psykiatrien» (Voksne for Barn) og «Voldsofre, overgripere og prostituerte» (Oslo Kommune).

 

Fyll ut skjemaet for å stille oss spørsmål, komme med innspill eller kommentarer. Vi svarer vanligvis i løpet av en arbeidsuke. Din tilbakemelding bidrar til at vi kan fortsette å forbedre innholdet på nettsiden vår.

"*" obligatorisk felt

  • Publisert: 16. mai 2014.
  • Sist oppdatert: 16. mai 2014.