Kari Hvinden


Kari Hvinden
– spesialrådgiver

Mobil: (+47 ) 938 01 636

E-post: kari.hvinden[at]mestring.no

(Husk å bytte ut [at] med @ når du sender e-post.)

Fokusområder: Samhandling om lærings- og mestringsvirksomhet og helsepedagogikk

Utviklingsarbeid:

Kari har lang fartstid innen lærings- og mestringsfeltet, både med egne erfaringer fra praksis og fra arbeid med kvalitetsutvikling.

Bakgrunn

Kari er utdannet sykepleier og helsesøster, er cand.mag. med sykepleievitenskap mellomfag og har en cand.san.-grad i helsefagvitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun har bred arbeidserfaring fra helsesøster- og allmennhelsetjeneste, pediatri og rehabilitering. Kari begynte ved NK LMH i august 2013. Hun har vært innom NK LMH i to engasjementer tidligere, først som prosjektleder for Familieprosjektet fra 2001 til 2003, deretter som forsknings- og utviklingskoordinator/konstituert leder i 2008. Fra 2001 til august 2013 jobbet Kari mest med forsknings- og utviklingsprosjekter, det siste året som leder for et prosjekt i LHL Helse AS med fokus på tjenesteutvikling i lys av samhandlingsreformen. Fra 2009 ledet hun en kompetansetjeneste innen lungerehabilitering som blant annet har inkludert informasjonstelefonen Kolslinjen og et lærings- og mestringssenter. Har i de senere årene også undervist ved blant annet Universitetet i Oslo.

Fyll ut skjemaet for å stille oss spørsmål, komme med innspill eller kommentarer. Vi svarer vanligvis i løpet av en arbeidsuke. Din tilbakemelding bidrar til at vi kan fortsette å forbedre innholdet på nettsiden vår.

"*" obligatorisk felt

  • Publisert: 16. mai 2014.
  • Sist oppdatert: 30. september 2020.