Publisert

Lunsjwebinar om Teach Back 14. mars

Teach Back er en pedagogisk metode som skal bidra til å sikre at pasient og pårørende oppfatter og forstår informasjonen som gis. Den 14. mars har du mulighet til å lære mer om denne metoden. Meld deg på og få det inn i kalenderen nå.

Portrettet til de til to foredragsholderne
f.v. Ingun Benno Petterson og Hildegunn Edløy Holstvoll

Det er Hildegunn Edløy Holstvoll og Ingun Benno Petterson som skal holde lunsjwebinaret om Teach Back. De to er ansatt som spesialrådgivere i Kompetanseenhet for pasient- og pårørendeopplæring ved Sørlandet sykehus og har presentert Teach Back ved flere anledninger for å inspirere andre til å ta i bruk metoden i sin praksis.

Lunsjwebinaret varer i tre kvarter og begynner klokken 11.00 den 14. mars.

Meld deg på

Webinaret er gratis og åpnet for alle. Meld deg på og få lenke til webinaret her.

NB! Vær oppmerksom på at e-post med bekreftelse og deltakerlenke kan havne i søppelpost.

Som deltaker vil du ikke sees eller høres, men det vil bli anledning til å stille skriftlige spørsmål til foredragsholder underveis. Spørsmålene besvares så langt det lar seg gjøre mot slutten av webinaret.

Nasjonalt webinarsamarbeid

Lunsjwebinaret arrangeres fire ganger i året og tar for seg relevant forskning og nyttige praksiseksempler. Denne webinarrekken er et samarbeid mellom de fire helseregionene og Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH). Les mer her.

  • Publisert: 21. februar 2023.
  • Sist oppdatert: 2. mars 2023.