Publisert

Læring og mestring: en lønnsom investering

Hvordan få til mer for mindre? Dette er det store spørsmålet i den offentlige helsedebatten om dagen. I en ny episode av podkasten Spor av mestring får du på 15 minutter oppsummert hvorfor lærings- og mestringstilbud er en helt sentral del av løsningen.

Una Stenberg i podkast-studio.I denne pod-episoden hører du forsker Una Stenberg fortelle om hvordan lærings- og mestringstilbud bidrar til en bærekraftig helsetjeneste. Hun forteller både om betydningen av tilbud for god helse og livskvalitet og om hvordan lærings- og mestringsvirksomhet gir bedre økonomi i helsetjenesten. Har du 15 minutter til overs, er denne episoden verdt å få med seg. Del også gjerne med dine kolleger eller andre du tror kan ha nytte av denne kunnskapen.

Her kan du lytte til episode 17: Læring + mestring = bærekraftig helsetjeneste.

Om Spor av mestring

Spor av mestring er en podkast om menneskemøter i helsetjenesten. I podkasten møter du erfarne brukerrepresentanter og fagpersoner i samtale med spesialrådgiver Hilde Blindheim Børve. Du får høre historier og erfaringer fra mennesker med ulik bakgrunn, kompetanse og innsikt som forteller om mestring i ulike sammenhenger.  Podkasten driftes av Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH). Produksjon og musikk er ved Hans-Erik Zweidorff.

Her finner du Spor av mestring

Du finner podkasten der du vanligvis lytter til podkaster. Søk etter Spor av mestringeller klikk deg direkte inn via lenkene under:

Tidligere nyhetssaker og podkast-episoder:

  • Publisert: 9. februar 2023.
  • Sist oppdatert: 9. februar 2023.