Publisert

Pod-episode om forskning på barn og unge

Hvilken betydning har det for barn og unge å få delta på lærings- og mestringstilbud? Hva skal til for at barn og unge får tro på egen mestring? Hør om dette i ny episode av podkasten Spor av mestring.

Seniorforsker Una Stenberg har vært på besøk i studio hos Hilde for å fortelle hva forskningen sier om betydningen av lærings- og mestringstilbud for barn og unge. I tillegg til å drive forskning ved Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH) jobber Una ved Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser der hun også møter mange barn og unge i sin arbeidshverdag.

Du må godta statistics cookies for å kunne se dette innholdet.

Her kan du lytte til episode 15: Betydningen av lærings- og mestringstilbud til barn og unge 

Her kan du lese mer om forskningen på effekt og nytte av lærings- og mestringstilbud for barn og unge.

Om Spor av mestring

Spor av mestring er en podkast om mestring og menneskemøter i helsetjenesten. I podkasten møter du erfarne brukerrepresentanter og fagpersoner i samtale med spesialrådgiver Hilde Blindheim Børve. Du får høre historier og erfaringer fra mennesker med ulik bakgrunn, kompetanse og innsikt som forteller om mestring i ulike sammenhenger. Podkasten driftes av Nasjonal kompetansetjeneste for læring og mestring innen helse (NK LMH). Produksjon og musikk er ved Hans-Erik Zweidorff.

Her finner du Spor av mestring

Du finner podkasten der du vanligvis lytter til podkaster. Søk etter Spor av mestringeller klikk deg direkte inn via lenkene under:

Tidligere podkast-episoder:

  • Publisert: 4. november 2022.
  • Sist oppdatert: 21. august 2023.