Publisert

Se webinar om brukermedvirkning i opptak

Gikk du glipp av den digitale temasamlingen om brukermedvirkning rett før påske? Her kan du se webinaret i opptak eller ta en titt på presentasjonen som ble holdt.

Forskning viser til en rekke positive effekter av samarbeid mellom fag- og erfaringskunnskap i utvikling av helse- og omsorgstjenester. Likevel er det mange som opplever at det er vanskelig å få til i praksis.

Målet med den digitale temasamlingen den 30. mars var å bidra til å styrke kompetanse om hvordan få til gode samarbeidsprosesser. Da fikk vi høre forsker Ann Britt Sandvin Olsson, brukerrepresentant Edgar Wammervold og fagperson Kari Fredriksen dele erfaringer og kunnskap om utfordringer og muligheter ved samarbeidet mellom brukerrepresentanter og fagpersoner.

Gikk du glipp den digitale temasamlingen eller ønsker å se den igjen, finner du opptaket her:

Du må godta statistics cookies for å kunne se dette innholdet.

Du kan også klikke deg inn på opptaket direkte i Vimeo her.

Innholdet i temasamlingen bygger på ei sammenstilling av resultatene fra to av artiklene i Ann Britt sitt doktorgradsarbeid. Hvis du er interessert, kan du finne de her. Der finner du også lenke til podkasten «Spor av mestring» der du kan høre Ann Britt fortelle om resultatene

Her finner du presentasjonen som ble holdt.

  • Publisert: 18. april 2023.
  • Sist oppdatert: 21. april 2023.