Podcast test

Hva sier forskningen om gjennomførbarhet, effekt og utbytte av videobaserte gruppetilbud, og hva slags betydning har dette for praksis?

Hvordan utfordres gruppelederrollen når lærings- og mestringstilbud gjennomføres digitalt? Hør Marianne dele gruppelederes erfaringer med digitale tilbud.

Når tar dine helseplager valg på vegne av deg? Hvordan kan du bryte et uheldig handlingsmønster?

Fasilitatoren er en viktig rolle i samarbeidet mellom brukerrepresentanter og fagpersoner. I denne episoden snakker Ann Britt om hva det kreves av fasilitatorene.

Å ha et sykt barn påvirker hele familien. Ragnhild snakker om hvordan helsepersonell kan være til støtte og bidra til et pusterom for barna og deres familier.

Hvordan kan vi styrke unges helsekompetanse og medvirkning? I denne episode snakker Liv-Grethe om hvordan man kan bidra til gode møter med ungdom i helsetjenesten.

Hvordan få til mer for mindre i fremtidens helsetjeneste? Una oppsummerer hvorfor lærings- og mestringstilbud bidrar til en bærekraftig helsetjeneste.

Hvordan er det å bære ungdommens stemme i sykehuset; i en verden der voksne og fagpersoner er i overtall? I denne episoden snakker Alva og Line om sine erfaringer.

Hva skal til for at barn og unge får tro på egen mestring? Una forteller hva forskningen sier om betydningen av lærings- og mestringstilbud for barn og unge.

Hvordan leve med barn som er alvorlig syke, og hvordan ivareta familieperspektivet som fagperson og støttespiller i helsetjenesten?

Solveig har slitt med angst og depresjon. I denne episoden snakker hun om hennes vei til mestring og hvordan hun bidrar til håp hos andre som erfaringskonsulent.

Brukermedvirkning i utvikling av helsetjenester og -tilbud er et krav fra myndighetene. Ann Britt snakker her om fagpersoners erfaringer fra å utvikle helsetjenester med brukere.

Fyll ut skjemaet for å stille oss spørsmål, komme med innspill eller kommentarer. Vi svarer vanligvis i løpet av en arbeidsuke. Din tilbakemelding bidrar til at vi kan fortsette å forbedre innholdet på nettsiden vår.

"*" obligatorisk felt

  • Publisert: 29. august 2022.
  • Sist oppdatert: 30. januar 2024.